In fiecare zi intre orele 09:00 - 15:00

Intrebari frecvente
Ce mancare faceti?

De luni pana vineri, pregatim un pranz diferit in fiecare zi. Ne alegem atent ingredientele si punem accentul pe legumele si fructele de sezon. Mancarea este intotdeauna pregatita de la zero – inclusiv painea si sosurile.

Intotdeauna vei gasi un pranz vegetarian.

Toate informatiile legate de produse (ingrediente, gramaje) se regasesc pe site.

Cum comand?

Poti comanda online, cat si telefonic la numerele afisate pe site.

Comenzile sunt preluate incepand cu ora 9:00 si pana la ora 15:00

Exista doua zone de livrare. In zona mai restransa, figurata in culoarea verde pe harta, nu exista comanda minima. In zona albastra, comanda minima este de 40 de lei. Poti verifica daca te afli in zona de livrare, accesand pagina harta de livrare.

P.S. Iti recomandam comanda online – e simplu, rapid si ai un control mai mare asupra acesteia.

Cand primesc mancarea?

Noi incepem sa livram incepand cu ora 11:00 si pana la ora 15:00. Atunci cand plasezi comanda online iti poti alege intervalul orar de livrare. In cazul comenzilor telefonice poti comunica colegei noastre intervalul in care doresti sa primesti comanda.

E prioritatea noastra sa livram cat mai rapid. Cateodata insa, se intampla sa depasim timpul de livrare. In acest caz poti lua legatura cu colegii nostri si iti vom oferi informatii exacte despre livrare.

Cum platesc?

Poti plati cu card, online sau la POS si cash la momentul livrarii. Pentru comenzile efectuate telefonic te rugam sa ne mentionezi daca doresti plata cu cardul. Pentru comenzile online, optiunile de plata vor fi afisate la finalizarea comenzii. Platile online sunt procesate prin Mobilpay

Livrati si in afara zonei de livrare?

In functie de adresa, facem si exceptii. Da-ne de veste adresa exacta telefonic sau pe contact@sectorgurmand.ro si iti spunem daca reusim sa livram si in ce conditii

Aveti si abonamente?

Scrie-ne pe hello@sectorgurmand.ro, da-ne mai multe detalii despre ce ti-ai dori, iar noi revenim cu o propunere personalizata.

De ce uneori mancarea se epuizeaza?

Intrucat nu lucram cu stocuri, iar fiecare preparat este realizat de la zero chiar in ziua livrarii, putem pregati doar un numar limitat de produse, motiv pentru care unele preparate se epuizeaza inainte de finalul zilei.

Ce ar trebui sa mai stiu?

Ca suntem prietenosi & ca incurajam dialogul. Scrie-ne, suna-ne, trimite-ne sugestii, spune-ne ce ti-a placut si ce nu.

Suntem chiar aici, la un mesaj distanta:

hello@sectorgurmand.ro

Facebook / Sector Gurmand

telefon: 0745.100.102

Informatii despre alergeni sunt afisate aici.

Termenii si conditiile de utilizare sunt aici