In fiecare zi intre orele 00:01 - 15:00

Intrebari frecvente
Cu ce se mananca Sector Gurmand?

De luni pana vineri, pregatim un pranz diferit in fiecare zi. Alegem atent furnizorii, combinam ingrediente de pe multe continente si punem accentul pe legumele si fructele de sezon. Mancarea este, fara exceptie, pregatita de la zero - inclusiv painea si sosurile. Intotdeauna vei gasi si o optiune vegetariana.

Toate informatiile legate de produse (ingrediente, descriere, alergeni & gramaje) se regasesc pe site.

Ce fel de mancare pregatiti?

Ne plac pranzurile proaspete, hranitoare si cu gust bun.

Motive suficiente cat sa gandim fiecare preparat:

Onest. Toate pranzurile sunt facute de la zero, fara scurtaturi.

Echilibrat. Nu ne plac excesele sub nicio forma: sare si zahar folosim doar in cantitati mici, nu adaugam potentiatori de gust sau arome, iar gramajele sunt gandite astfel incat pranzul sa fie complet, atat nutritiv, cat si caloric.

Neplictisitor. Combinam idei, preparate & ingrediente, cautam mereu gusturi noi, with a twist, ne inspiram din bucatariile din toata lumea.

Cum comand?

Poti comanda atat online, din contul tau, cat si telefonic la numerele afisate pe site.

Comenzile sunt preluate intre 9:00 si 15:00

Exista doua zone de livrare. In zona mai restransa, figurata in culoarea verde pe harta, nu exista comanda minima. In zona albastra, comanda minima este de 40 de lei. Poti verifica daca te afli in zona de livrare, accesand pagina harta de livrare.

P.S. Iti recomandam comanda online – e simplu, rapid si ai un control mai mare asupra acesteia.

Cand primesc mancarea?

Incepem livrarile la 11:00 si le incheiem la 15:00. Atunci cand plasezi comanda online, iti poti alege intervalul dorit de livrare. In cazul comenzilor telefonice, ne poti comunica tot atunci si intervalul in care doresti sa primesti pranzul.

E prioritatea noastra sa livram cat mai rapid. Cateodata insa, din motive independente de noi, se intampla sa depasim timpul de livrare. In acest caz, te incurajam sa iei legatura cu noi telefonic sau pe e-mail si iti vom oferi informatii exacte despre livrare.

Cum platesc?

Poti plati cu card, online sau la POS si cash la momentul livrarii. Pentru comenzile efectuate telefonic te rugam sa ne mentionezi daca doresti plata cu cardul. Pentru comenzile online, optiunile de plata vor fi afisate la finalizarea comenzii. Platile online sunt procesate prin Mobilpay

Livrati si in afara zonei de livrare?

In functie de adresa, facem si exceptii. Da-ne de veste adresa exacta telefonic sau pe contact@sectorgurmand.ro si iti spunem daca reusim sa livram si in ce conditii

Aveti si abonamente?

Scrie-ne pe hello@sectorgurmand.ro, da-ne mai multe detalii despre ce ti-ai dori, iar noi revenim cu o propunere personalizata.

De ce uneori mancarea se epuizeaza?

Intrucat nu lucram cu stocuri, iar fiecare preparat este realizat de la zero chiar in ziua livrarii, putem pregati doar un numar limitat de produse, motiv pentru care unele preparate se epuizeaza inainte de finalul zilei.

Ce ar trebui sa mai stiu?

Ca suntem prietenosi & ca incurajam dialogul. Scrie-ne, suna-ne, trimite-ne sugestii, spune-ne ce ti-a placut si ce nu.

Suntem chiar aici, la un mesaj distanta:

hello@sectorgurmand.ro

Facebook / Sector Gurmand

telefon: 0745.100.102

Informatii despre alergeni sunt afisate aici.

Termenii si conditiile de utilizare sunt aici