In fiecare zi intre orele 09:00 - 15:00
Morcovii tineri sunt sotati cu turmeric pentru a potenta dulceata lor naturala iar alaturi de ghimbir supa devine cremoasa si aromata.
Legumele de sezon se rumenesc cu ulei de masline, boia afumata si cimbru devenind o crema de legume cu topping de branza de capra spre deliciul unui pranz echilibrat.
O salata bogata cu orez brun marinat cu lime si seminte mixte alaturi de o multime de legume proaspete.
Salata de vinete cu pasta tahina si sumak se serveste cu o dulceata de rosii coapte, gatita indelung, seminte crocante, rodie plus lipii rumenite.
Un wrap delicios cu piept de curcan, sos pesto si parmezan toate intr-o tortilla gata de savurat in pauza de pranz.
Alegem sa servim o salata mediteraneana cu mozzarella de bivolita, portocale rosii si pesto rosu facut in casa cu verdeturi proaspete.
Ciabatta cu ulei de masline ascunde o umplutura cu ton, oua, masline, ceapa rosie si sos de mustar.
Rumenim andive cu ulei de nuci, unt si nuci maruntite si cartofi copti cu ierburi fine ce servesc ca garnitura unor pulpe de pui sotate intens.
In lipiile rumenite adaugam arome mexicane, legume, coriandru, cheddar si carne de porc frageda, gatita 6 ore, oferind spre degustare o quesadilla delicioasa si un sos de avocado.
Fileul de somon este rumenit la cuptor alaturi de care recomandam un piure cu morcovi si o salata de ridichi, fenicul, salata verde plus sos jalapeno.
Chiftelele crocante de mozzarela, ciuperci si alune de padure se servesc cu o salata bogata si un sos de ierburi si lamaie.
Legumele de sezon se coc atent si se imbina intr-un sos dens de rosii, busuioc si oregano, pe care il servim cu feta crocanta cu panko, lamaie si alune de padure.
Crusta ce acopera fileurile de pui consta din fulgi de porumb, seminte si branza cheddar, perfecta pentru a savura sosul romesco si salata proaspata cu verdeturi, legume si dressing.
Pastele integrale se invelesc in sos pesto de busuioc si le servim cu branza ricotta afumara, dovlecei, rosii uscate si rosii cherry.
Gatim lent carnea frageda de vita in condimente togarashi dupa care este afumata, din care concepem un sandwich delicios, intr-o chifla rumenita, sos de wasabi si cartof dulci prajiti. Condimentele togarashi contin susan negru, piper szechuan, coaja de portocala, alge nori, fulgi chilli, pudra de ghimbir si mac.
Straturile de foi de lasagna, sos bechamel, parmezan si ciuperci cu salvie, se gratineaza perfect cu emmentaler.
Crocante si proaspete, legumele din aceasta salata aperitiv ofera un start de pranz reusit.
Un mix aromat de condimente intalneste sosul dens de ardei copt, rosii, apa de trandafir, chilli si coriandru.
Un sos usor picant cu jalapeno, menta, busuioc si coriandru plin de gust si prospetime.
Blatul dens cu morcovi, alune de padure si ghimbir se orneaza cu o crema de portocale rosii si crema de branza.
Crusta de ciocolata contine un ganache de cafea si piure de castane cu arome fine de tonka.
Suc de portocale, mandarine si grapefruit presat la rece cu extract de ghimbir
Bautura revigoranta, inspirata din retete traditionale, preparata din cele mai fine infuzii de plante
© sectorgurmand.ro