In fiecare zi intre orele 09:00 - 15:00
Confortul unei supe creme simple dar gustoasa consta in legumele coapte in prealabil la foc iute cu ierburi.
Bucataria thay ne-a inspirat sa folosim ca baza pentru aceasta supa picante si parfumata, ingredinte ca: lamaita, coriandru, ceapa verde si lapte de cocos cu care imbunatatim supa cu legume de pui clasica.
Fresh si aromate, legumele verzi se combina cu gnocchi de cartof si pesto de rosii uscate alaturi de piept de pui marinat si rumenit usor pe plita incinsa.
O rulada suculenta din carne de porc, cu sos de mustar, umpluta cu ciuperci sotate cu vin alb si cimbru, servita cu cartofi zdrobiti cu unt si patrunjel reprezinta un fel consistent si gustos.
Straturile de foi de lasagna, sos bechamel, ricotta, sos de rosii facut in casa si vinete sotate cu cimbru si oregano, se gratineaza perfect cu mozzarela.
Dorada este rumenita la gratar alaturi de legume si este servita cu un sos de ansoa.
Preparatul de originine asiatica poate fi degustat in varianta vegana prin acest curry super aromat autentic cu ghimbir, usturoi, lapte de cocos, ulei de susan, arahide, turmeric, coriandru si legume crocante ca ardei, broccoli, dovlecel si morcovi.
Puiul coquelet este un puisor crescut in Bretagne si este renumit pentru gustul sau autentic de tara. Am ales sa il rumenim cu rosii cherry, unt, boia afumata, lamaie, unt si cimbru alaturi de un piure cu dovleac.
Sucul proaspat de grapefruit cu al sau gust amarui se combina cu capsunile pline de arome dulci.
Un desert ce aminteste de copilarie este acest mar copt cu nuci pecan, migdale si stafide servit intr-un sos de caramel sarat facut in casa.
O limonada speciala cu mult gust de lamaie proaspat stoarsa si ananas ce uneste combinatia dulce-acrisoara de fructe delicioase.
© sectorgurmand.ro