In fiecare zi intre orele 09:00 - 15:00
Morcovii sunt aruncati la temperaturi inalte pentru a-si spori dulceata naturala, dupa care adaugam legume, linte si ghimbir pentru o nota cu totul exotica
Aroma intensa de vitel si legume se regaseste in aceasta supa picanta care merita sa fie savurata la fel cum a fost gatita, pe indelete.
Gustul usor amar al rucolei, rosiile dulci si dressingul de otet balsamic fac din aceasta salata-aperitiv un inceput fresh de pranz.
Crusta de unt contine o umplutura cu multa branza mozzarela si legume alaturi de o salata mixta, fiind un start satios si delicios.
Chiftelele de curcan siciliene se deosebesc prin aroma de lamaie, fenicul si ricotta fiind rumenite in cuptor si servite cu paste orechiette cu sos de parmezan.
Am insufletit cotletele de porc cu o marinata de ierburi aromatice, pe care le rumenim in ulei de masline si optam ca garnitura pentru un spanac cremos cu leurda, parmezan si nuscoara.
Varianta vegana de azi propune un mix de arome din partea legumelor ca: anghinare, rosii, kale aromatizate cu cimbru, busuioc si lamaie plus garnitura de quinoa marinata cu ulei de masline si rosii uscate.
In lipia din faina de grau dur aliniem carnea de vita rumenita cu ardei, condimente de inspiratie mexicana, servita cu chipsuri de cartofi, sos iute facut in casa, cu ardei iute, coriandru si lime.
Un desert cremos cu aroma de unt de arahide si ciocolata plus seminte crocante.
Gustul delicios al afinelor isi gaseste pereche cu mandarinele dulci in acest smoothie energizant. La cerere se poate servi fara zahar.
O gustare proaspata din cuptor, dupa o reteta autentic ruseasca. iti potoleste pofta de dulce cu gustul sau minunat de mac si lamaie.
© sectorgurmand.ro